Общи условия за Доставка и Начин на плащане

Какво е 3dpro.bg
———–
3Dpro.bg е търговска платформа, която предлага стоки на различни производители и вносители. Това е платформа, която събира продукти свързани с 3D принтирането, като това улеснява  потребителите при търсене на стоки свързани с тази бранш. Нашата мисия е да съберем възможно най-много продукти на едно място, за да се постига лесно и бързо пазарене от Вас потребителите на достъпни цени! За да предоставяме качествени услуги и доставки ние сме създали правила за работа с нашата платформа. Молим всички, които искат да направят поръчка да се запознаят в тези правила за доставка и начин на плащане!

Цената на доставката се определя от системата ни след въвеждане на данните за доставка, когато правите поръчката. Цената започва от впечатляващите 3,00лв при доставка до Автомат на спиди. 
Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

Важно: Поръчали сте пратка до АВТОМАТ, но получавате съобщение, че пратката е в ОФИС на Спиди?
1. Това се случва, когато въпросния автомат е пълен и неможе да поеме повече пратки
2. Може да вземете пратката от посочения в СМС най-близък офис на Спиди
3. Може да заявите пратката отново до искания от вас АВТОМАТ за следващия ден /може да се обадите на спиди или да ни пишете да ви помогнем/
4. При доставка винаги оглеждайте кашона/опаковката на продукта за причинени щети по време на транспорт.
5. При доставка на Филамент огледайте продукта за причинени щети по време на транспорт, развакумирана ролка или други.
6. Ако бъдат установени такива, НЕ приемайте пратката, а се свържете с нас, за да се направи проверка. Ако вие вземете пратката, без да е огледате се съгласявате, че сте е получили в отлично състояние, без повреди причинени по време на транспорта.

Как се доставят поръчките
———–
Поръчките направени през системата на autoceramic.bg се доставят, чрез спедитори – Speedy/СПИДИ. Всяка поръчка може да бъде доставена до Офис, Точен адрес или Автомат на спедитора.

ВАЖНО! Пратки над 20кг се изпращат само с ЕКОНТ. 

Цената на доставката се определя от система на Спиди интегрирана в нашия сайт. Имайте предвид следните неща.

1. 3D Принтери, Лазерни машини и 3D Скенери НЕ могат да се изпращат до Автомат
2. Изпращането е възможно само да офис на Спиди или точен адрес
3. Цената за доставка е значително по-висока поради големите габарити на праката, теглото и застраховката върху голяма сума
4. При доставка винаги оглеждайте кашона на продукта за причинени щети по време на транспорт. Ако бъдат установени такива, НЕ приемайте пратката а се свържете с нас, за да се направи проверка. Ако вие вземете пратката, без да е огледате се съгласявате, че сте е получили в отлично състояние, без повреди причинени по време на транспорта. В такъв случай нито ние, нито спиди може да приемем рекламация за повреди при транспорт на по-късен етап.
5. Посочените продукти винаги се заплащат авансово по нашата Банкова сметка, която идва на вашия имейл след направена поръчка в онлайн магазина.
6. Винаги изчаквайте да Ви потвърдим, че желания от вас продукт може да бъде доставен. След, което може да направите плащане.
7. За по-ниска цена на доставка препоръчваме доставка до Офис на Спиди.
8. При неспазване на горните правила за избор и начин на доставка си запазваме правото да правим корекции на цената за доставка, да откажем поръчката или друго.

Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

 • Наложен платеж ППП – В брой или с карта при получаване на пратката в Офис, Точен адрес или Автомат на Speedy/СПИДИ.                                                                                          /ППП – Пощенски Паричен Превод – Спидитора издава касов бон.Молим да го изисквате от тях./
 • Банков превод – Плащане на поръчката по банка. След като плащането е направено поръчката се изпраща.
 1. 3D Принтери, Лазерни машини и 3D Скенери се заплащат авансово по Банков път. Когато правите поръчка, ще имате опция само за Банково плащане. След направена поръчка винаги изчаквайте да ви потвърдим дали продукта е наличен за доставка.
 2. Филамент, резервни части и консумативи могат да се заплащат с наложен платеж /ППП/ или Банково плащане.

Изпращане на Филамент, резервни части и консумативи

При наличност поръчката се изпраща в деня на поръчката. Ако дадения продукт не е наличен или в момента го няма ние, ще се свържем с вас по телефон или имейл да изберете друг продукт, да изчакате избрания от вас продукт или да откажете поръчката. Доставки, не се изпращат през събота и неделя, както и официални празници. Поръчки направени след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден!

Изпращане на 3D Принтери, Лазерни машини и 3D Скенери

Всички посочени машини се изпращат в срок посочен в описанието на дадения продукт. Стандарното време е до 8 работни дни след отчетено плащане при нас по Банка. Поради зависимост от логистични фирми може този срок да се увеличи с 2-3 дни.

Алексина ООД е Българска фирма регистрирана по ДДС. Издаваме фактури по ДДС при изискването им от клиента.
Всички фактури се изпращат САМО електрнно на email адреса от поръчката.

Ако желаете фактура моля в полето “Допълнителна информация” при попълване на поръчката да посочите валиден ЕИК и Мол на фирмата.

Ние предлагаме само утвърдени на пазара производители и вносители на материали, 3д принтери и аксесоари. Стараем се продуктите, които предлагаме да задоволяват вашето очакване.

Това е онлайн магазин с ясни правила за правени на поръчки. Ние се стремим да предлагаме качествени услуги за вас,но очакваме и спазване на правилата. При не спазване или не познаване на правилата на 3Dpro.bg  ние си запазваме правото да правим промени:

 1. Да откажем поръчка
 2. Да правим промени по вашата поръчка
 3. Да правим промени по цената за доставка
 4. Да променяме начина на плащане,ако е необходимо
 5. Да променяме мястото за доставка – автомат, офис или точен адрес

Наказания за НЕвзети пратки
———–

ВАЖНО: При не вземане на пратката, която сте поръчали, Ще бъдете добавени като НЕ лоялни купувачи. Както следва:

 1. Вие, ще бъдете блокирани на всички наши сайтове за бъдещи поръчки.
 2. Вие, ще бъдете добавени в националния сайт nekorekten.com , където хиляди търговци имат достъп да проверяват НЕ лоялни купувачи и да отказват поръчки!

Ние сме коректни към всички наши клиенти и разчитаме на същото отношение към нас и нашия труд!