Общи условия за Доставка

Какво е 3dpro.bg
———–
3dpro.bg е търговска платформа, която предлага стоки на различни производители и вносители. Това е платформа, която събира продукти свързани с 3D принтирането, като това улеснява  потребителите при търсене на стоки свързани с тази бранш. Нашата мисия е да съберем възможно най-много продукти на едно място, за да се постига лесно и бързо пазарене от Вас потребителите на достъпни цени!

Как се доставят поръчките
———–
Поръчките направени през системата на 3dpro.bg се доставят, чрез спедитори – Speedy/СПИДИ. Всяка поръчка може да бъде доставена до Офис, Точен адрес или Автомат на спедитора.

Каква е цената на доставката
———–
Цената на доставката се определя от системата ни след въвеждане на данните за доставка, когато правите поръчката. Цената започва от впечатляващите 3,60лв при доставка до Автомат на спиди. 
Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

Начини на плащане на поръчката и доставката
———–

  • Наложен платеж ППП – В брой или с карта при получаване на пратката в Офис, Точен адрес или Автомат на Speedy/СПИДИ.                                                                                          /ППП – Пощенски Паричен Превод – Спидитора издава касов бон.Молим да го изисквате от тях./
  • Банков превод – Плащане на поръчката по банка. След като плащането е направено поръчката се изпраща.

Какъв е срока за изпращане на продукт
———–
При наличност поръчката се изпраща в деня на поръчката. Ако дадения продукт не е наличен или в момента го няма ние, ще се свържем с вас по телефон или имейл да изберете друг продукт, да изчакате избрания от вас продукт или да откажете поръчката. Доставки, не се изпращат през събота и неделя, както и официални празници. Поръчки направени след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден!

Издаване на Фактури
———–
Алексина ООД е Българска фирма регистрирана по ДДС. Издаваме фактури по ДДС при изискването им от клиента.
Всички фактури се изпращат САМО електрнно на email адреса от поръчката.

С кого работим ние
———–
Ние предлагаме само утвърдени на пазара производители и вносители на материали, 3д принтери и аксесоари. Стараем се продуктите, които предлагаме да задоволяват вашето очакване.

3dpro.bg си запазва правото да прави промени в изпращането на пратки при възникнали непредвидени обстоятелства.