Общи условия за Доставка

Какво е 3dpro.bg 

3dpro.bg е търговска платформа, която предлага стоки на различни производители и вносители. Това е платформа, която събира продукти свързани с 3D принтирането, като това улеснява  потребителите при търсене на стоки свързани с тази бранш. Платформата НЕ работи с надценка на продуктите за Филамент от Български производители. Продуктите идват директно от производителя.

Как се доставят поръчките

Поръчките направени през системата на 3dpro.bg се доставят, чрез спедитори – Speedy или Econt. Всяка поръчка може да бъде доставена до точен адрес или офис на спедитора.
ЗАБЕЛЕЖКА*: Всеки производител или вносител работи с някой от посочените спедитори (има възможност да има и други спедитори). При подаване на поръчката задължително добавете името на спедитора и офиса. Ако няма добавен спедитор  и офис се счита, че поръчката трябва да бъде доставена до точен адрес.

Каква е цената на доставката

Цената на доставката е различна за всички продукти и зависи от техните количества, размери и килограми. Тя се определя от спедитора след направената поръчка. Ние, ще напишем ориентировъчни цени за някои продукти. Цената на доставка започва от 4,60лв  според обема на заявка и договорните отношения между фирмите и спедиторите. Това е ориентировъчна цена!
Намерете най близкия офис до вас -> Еконт
Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

Средно ролка 1кг филамент тежи ~ 1,3 кг /1кг материал + ролка и опаковка/
Средно ролка 0,5кг филамент тежи ~ 0,7 кг /0,5кг материал + ролка и опаковка/

Какъв е срока за изпращане на продукт

Сроковете за изпращане на продукт в рамките на 3 работни дни. Ако производителя или вносителя разполага със стоката на склад обикновенно се изпраща на следващия ден. Ако дадения продукт не е наличен или в момента го няма ние, ще ви напишем съобщение да изберете друг продукт или да изчакате избрания от вас продукт. Доставки, не се изпращат през събота и неделя, както и официални празници. Поръчки направени след 14:00 часа се изпращат на следващия работен ден!

С кого работим ние

Ние предлагаме само утвърдени на пазара производители и вносители на материали, 3д принтери и аксесоари. Стараем се продуктите, които предлагаме да задоволяват вашето очакване.

Поръчка на продукти от различни производители

Ако вие поръчвате продукти от РАЗЛИЧНИ производители в нашата система това, ще доведе до получаване на пратки от различни места. Така вие, ще имате повече от една такса за доставка. 3dpro.bg е търговска система и предлага стоки на различни производители/вносители събрани на едно място.

Забавяне на поръчка

3dpro.bg НЕ носи отговорност за забавяне на поръчки. Част от продуктите се произвеждат, а другата се внася в България. Това може да доведе до временни липси в склада на производителя/вносителя.

3dpro.bg си запазва правото да изпраща пратки по избран от нас спедитор или да съчетава пратки от различни търговци през един спедитор!

Доставчик Aleksina Ltd.

Използва: Спиди (ППП – Спидитора издава касов бон. Моля да си търсите касовия бон при вземане на пратката от Спиди.)
Важно: Фирмата работи само със Спиди.
Ориентировъчни Цени за доставка:

-1 кг: ~ 3,50лв
-2 кг: ~
-3 кг: ~

3DLine

Използва: Еконт и Спиди
Важно: Фирмата работи основно с Еконт.
Ориентировъчни Цени за доставка:

-1 кг: ~
-2 кг: ~
-3 кг: ~

NST Filaments

Използва: Speedy и Еконт
Важно: Фирмата има договор със Спиди и съответно по-ниски цени за доставка.
Ориентировъчни Цени за доставка:

-1 кг: ~
-2 кг: ~
-3 кг: ~

Wi Fi Камери

Използва: Speedy и Еконт
Важно: Фирмата работи основно с SPEEDY.
Ориентировъчни Цени за доставка:

-1 кг: ~
-2 кг: ~
-3 кг: ~