You are currently viewing 3D Скенер Revopoint POP 3

3D Скенер Revopoint POP 3

POP 3 е 3D скенер от следващо поколение с превъзходна прецизност, гладки шевове, подобрен хардуер и удобен за потребителя дизайн.

3D сканирането е бързо развиваща се технология, преобразяваща множество индустрии, позволяваща преобразуването на физически обекти в прецизни цифрови модели. Тази технология създаде нови възможности и предефинира възможностите в множество приложения, като 3D печат, 3D анимация, обратно инженерство, здравеопазване и дори запазване на исторически артефакти.

Производители като Revopoint отвориха достъп до мощна технология за 3D сканиране с по-достъпни, преносими хардуерни разработки. Revopoint POP 3 е следващо поколение 3D скенер от известната серия POP. Това устройство предлага комбинация от авангардна технология и ориентиран към потребителя дизайн.

POP 3 съчетава подобрен хардуер, обмислен и естетически приятен дизайн и подобрена използваемост, за да направи 3D сканирането още по-достъпно за по-широк кръг от индустрии и приложения.

От начинаещи, изследващи света на 3D печата, до професионалисти, занимаващи се с обратно инженерство или създаване на дигитални архиви на исторически елементи, POP 3 може значително да улесни работата им. Той предлага комбинация от висококачествени възможности за сканиране с удобен за потребителя интерфейс, преодолявайки празнината между технология от висок клас и практическа използваемост.

Независимо дали сте опитен технологичен ентусиаст или тепърва започвате пътуването си в 3D сканирането, тази част ще ви предостави задълбочено разбиране на възможностите и потенциалните приложения на 3D скенера POP 3.

POP 3 предлага подобрена стабилност и производителност

POP 3 предлага похвална прецизност на единичен кадър до 0,05 mm, което отговаря на очакванията за висока прецизност, определени от POP 2, позволявайки създаване на ултра детайлни 3D модели. Освен това скоростта на кадрите при сканиране в POP 3 също се увеличи значително. Тази подобрена честота на кадрите от 12 до 18 кадъра в секунда (fps) изглажда процеса на сканиране и подобрява точността на свързване на 3D облак от точки.

В сравнение с POP 2, новата версия предлага по-стабилна прецизност на сканиране, подобрено качество, по-плавно сканиране и по-удобно съединяване, което води до подобрена използваемост и удобство за потребителя.

По отношение на хардуера и POP 2, и POP 3 използват авангардна технология, за да осигурят най-добри резултати. Новият дизайн на обектива на POP 3 и включването на мощни бели и инфрачервени светодиоди му позволяват да улавя по-ярки картографирани текстури, подобрявайки цялостното качество на цветовете на 3D модела.

POP 3 също може да се похвали с предефиниран външен вид, който интегрира функционални клавиши на сензорния панел за още по-лесно управление и двойни LED индикатори за по-добра визуална обратна връзка. Като добавя към тази висококачествена производителност, POP 3 може да се похвали с 9-осов IMU, гарантиращ точно проследяване на движението. Съчетана с интелигентни алгоритми, тази функция ефективно елиминира грешките при съединяване на рамки и намалява грешките при трептенето, като гарантира подобрена гладкост на сканирането.

АВАНГАРДНА СВЪРЗАНОСТ И СОФТУЕРНА ПОДДРЪЖКА

С включването на високоскоростен Wi-Fi 6.0, POP 3 осигурява по-бързо, по-ниско забавяне и по-стабилно Wi-Fi сканиране. Освен това скенерът предлага гъвкави и удобни опции за свързване и захранване, въплъщавайки удобен за потребителя дизайн.

Скенерът идва в комплект с Revo Scan 5.0, безплатен, лесен за използване и мощен софтуер за сканиране и редактиране. Той поддържа файлови формати STL, PLY и OBJ, като гарантира съвместимост с повечето стандартни софтуери за 3D моделиране и нарязване. RevoScan 5.0 комбинира функции за сканиране и обработка.

Тъй като изчислителният процес на сканиране е внедрен в чипа на 3D скенера, той позволява безпроблемно 3D сканиране с мобилно устройство без необходимост от графична работна станция. Сканиранията могат да се прехвърлят безжично от мобилното устройство към компютър чрез Wi-Fi, което позволява удобно предаване на данни за 3D модели. Заедно с този лесен за използване софтуер, POP 3 позволява на потребителите да заснемат и дигитализират цял ​​свят от обекти.

РАЗНООБРАЗЕН ОБХВАТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ И ГЪВКАВОСТ

Проектиран за сканиране на средно големи обекти, POP 3 е инструмент, променящ играта, който може да рационализира процесите в различни сектори. От 3D печат и обратно инженерство до здравеопазване и автомобилен интериор, скенерът улеснява бързото производство на 3D съдържание, като същевременно намалява разходите. Неговият удобен за потребителя дизайн и достъпна цена са настроени да дадат възможност на повече индустрии с разширени възможности за 3D сканиране.

За тези, които искат да сканират малки или големи обекти, Revopoint също предлага сериите MINI и RANGE , съответно. Въпреки че POP 3 все още може да се използва за големи обекти чрез локално сканиране и зашиване на модели, тези други серии са предназначени да оптимизират процеса на сканиране въз основа на размера на обекта.

Независимо дали сте професионален инженер, 3D аниматор, доставчик на здравни услуги или ентусиаст на 3D принтиране, POP 3 обещава да превърне 3D сканирането в приятно и безпроблемно изживяване. Със своята широка гама от приложения и функции с висока производителност, POP 3 е настроен да продължи наследството на серията POP за трансформиране на индустриите и извеждане на 3D сканирането в челните редици на технологиите.

revopoint pop 3 - blog

Вашият коментар